Verkoops Voorwaarden Tickets

De persoon die de aankoop doet wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets voor een derde zijn bestemd.
Uw adresgegevens worden door ons in een bestand opgenomen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Overeenkomstig de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens van 8/12/92 heeft u het recht op inzage en correctie van de door ons bewaarde informatie. Lees meer over ons privacybeleid hier.

Bij een bestelling van tickets verklaart men zich akkoord met de Algemene Verkoopsvoorwaarden en met ons privacybeleid .

RESERVATIE

Zowel bij online als bij telefonische booking gebeurt de reservatie onmiddellijk.

Onbetaalde telefonische reservaties blijven 5 dagen geldig. Reservaties moeten wel altijd ten laatste de dag van het evenement betaald worden.

BETALING

Online dient u onmiddellijk te betalen, met overschrijving of contant de dag van de voorstelling. Wanneer u tickets inboekt gaat u ook tot akkoord en moeten deze dan ook betaald worden.

Telefonisch heb je volgende mogelijkheden:
· Overschrijven binnen het aantal dagen vermeld in uw mail met de betalingsmodaliteiten
Indien de betaling niet werd uitgevoerd binnen deze termijn, heeft Hoedoeti het recht uw bestelling te annuleren

Aan de kassa kan u cash betalen, of met de gsm.

VERZENDING TICKETS

Online en telefonisch kan u enkel tickets ontvangen via mail of aan de kassa de dag van de voorstelling.

Bij internet en telefonische betalingen: er wordt een onderhouds/transactiekost gevraagd van € 2.00 per internet bestelling, dit is een kost voor het beheer, het onderhoud en instellen van het online ticketinggedeelte.
Bij verlies/diefstal van uw tickets worden deze niet terugbetaald noch vervangen. Voor genummerde plaatsen kunnen wij eventueel duplicaten klaarleggen aan de avondkassa, echter niet voor ongenummerde plaatsen.
Tickets kunnen niet omgeruild noch terugbetaald worden.
Eens de tickets betaald zijn ofwel online of telefonisch of aan de kassa worden achteraf geen kortingen meer toegekend.

Bij annulatie van een concert/voorstelling door Hoedoeti zelf worden tickets aan de klant terugbetaald met een voucher  Verzend- en transactiekosten worden hierbij niet terugbetaald.