Agenda

Zaalshows 2024 - 2025

Gentse Feesten 2024

 

Koop een combi ticket voor 12 euro ipv 16 euro 

Poppentheater Piccolinios tovertempel

De vloek van de tovertempel

23 juli 2024 om 14 uur

Theaterzaal Dienstencentrum Ledeberg 

Duur: 60 min met pauze 


Verhaal:

Diep in het toverbos ligt een groot geheim waarvan bijna niemand het bestaan kent. De mysterieuze tovertempel. In deze tempel ligt een schatkamer boordevol magische schatten.

Wanneer de assistente van Magic Michael "Phileke" de enige persoon lijkt te zijn die de schatkamer kan openen, zijn de ogen van een gevaarlijke magiër gericht op haar. Wanneer de assistente dan nog eens vervloekt raakt door een duistere schedel is er maar 1 uitweg. Ze moet binnen de 3dagen de schedel terug brengen naar de tovertempel. Gelukkig krijgt Phileke de hulp van de gekke piccolo en de slimme Paulien op dit gevaarlijk avontuur. Ga mee naar de vervloekte tovertempel en help Phileke van de vreselijke vloek af.

Een spannend avontuur in 3 bedrijven


Magic Michael mini goochelshow : Het betoverd zwaard 

Cast: Magic Michael, Phileke 

Regie: Sebastiaan Van Weerst 

23juli om 18:30 uur 

Theaterzaal 

Dienstencentrum Ledeberg

Duur: 60 min  met pauze 


Verhaal: 

Een eeuwen oud zwaard uit het jaar 1400 staat al jaren stof te vaten in een oud huis. Het zwaard is niet zomaar een zwaard. Het is de tover gevangenis van een grote slechterik Henderik de 3de. Wanneer Henderik weet te ontsnappen hebben Magic Michael en zijn vrienden jullie hulp nodig om samen Henderik de 3de te stoppen en hem opnieuw op te sluiten in het betoverd zwaard.


April 2026