Agenda

Zaalshows 2022 -2023 


DE  GROTE KERST ILLUSIE SHOW: De goochelstok maker  

Data: 9 Januari 2022 om 15 uur. 

Voorstelling is een covid Safe + 

Cast: Magic Michael, Piccolo, De Assistente, Paulien  Steven De Lelie


De grote theaterzaal. 

Kring heilig hart
Heilig hart plein 2  
Sint Amandsberg. 


Voor en na de voorstelling kunnen jullie ook zelf aan de slag bij het circus. Een leuke circus initiatie wacht op jullie. (Opgelet hiervoor moet je gratis inschrijven )

Deze Kerstvakantie op zondag 9 januari 2022 om 15 uur is het terug zover. Magic Michael en zijn vrienden brengen een leuk avontuur in de grote theaterzaal van het Heilig Hart in Sint- Amandsberg.

Deze keer trekken we samen naar Circus Balisto. Het circus is eigendom van Fons, de grootvader van Paulien.Hij is wereldberoemd onder de naam "de goochelstokmaker". Maar plots duikt er een andere directeur op in het circus en lijkt Fons van de aardbol verdwenen te zijn, samen met al zijn circusartiesten. Wat is er in hemelsnaam gebeurd in Circus Balisto? Welk geheim bewaart de nieuwe circusdirecteur? Met een paar Piccoloniëse plannen en jullie hulp gaan we op onderzoek uit naar het circus. Klaar voor een spannend avontuur waar het gevaar op de loer ligt. Hopelijk lukt het om ook dit avontuur tot een goed einde te brengen.

Een leuk nieuw avontuur met magie, illusie, humor, special effecten, diertjes, poppen, .....

Voor en na de voorstelling kan jij ook gratis meedoen aan een echte circus initiatie. Schrijf je tijdig in via onze website www.magicmichael.be

Een top cast staat terug paraat om jullie een leuke voorstelling te bezorgen.

De hele voorstelling staat terug onder live begeleiding van Noël Fack.

Magic Michael, Piccolo, De Assistente , Paulien zijn terug van de partij. Onze poppenspeler Wim De Wispelaere (Pierke). Onze gastacteur voor deze voorstelling is niemand minder dan Steven De Lelie. Julie kennen Steven vast en zeker wel uit de tv soap "Familie" als geweldige slechterik "Bertje Vandenbossche" of als "Rikki" uit de tv serie "Lilli & Marleen". Deze keer zal hij in de huid kruipen van de Circusdirecteur Balisto.

Wij kijken alvast uit naar jullie komst.

Mensen met een uitpas kunnen via uitbureau tickets bestellen.

Wees tijdig voor jullie bestelling want wij denken ook aan jullie veiligheid in corona en zorgen dat er voldoende afstand is tussen iedereen. Wij zijn een covid safe+ event. De plaatsen zijn genummerd.

Tot later in ons theater.

Groeten

Het Magic Michael Team.   

Paasei raap show : Piccolo en de paasei fabriek 

Cast: Paulien, Magic Michael en Piccolo 

Adres: Kring helig hart

Heilig hartplein 2 Sint- Amandsberg


verhaal: Info volgt ...


De Gentse feesten show 2022 : De gekke trouwpartij 

Cast: Patrick Van Damme, Piccolo, Magic Michael 

Datums: Gentse Feesten 


Meer info volgt ....