Piccolo

Entertainer / Clown

Piccolo is een clown die geboren is in het circus.
Hij was een geboren clown. Grapjes uithalen in het circus was zijn hobby. Tot dat Magic Michael & piccolo elkaar tegen kwamen. Ze werden de beste vrienden en een nieuw duo was geboren. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Piccolo mag dan wel in alles bijna een grapje zien. Wat hem wel zo speciaal maakt is zijn groot hart voor de kinderen telkens alleen maar plezier te laten bezorgen.

Sebastiaan Van Weerst 

Sebastiaan is geboren op 7 januari 2000 en afkomstig uit Gent en is afgestudeerd als zorgkundige.

Sebastian besloot op zijn 13de met zijn broer een try- out show te doen ondanks zijn podiumangst maar sinds die dag is hij niet meer weg te slaan van het podium. Ondertussen leerde hij bij het 'koninklijk poppentheater festival' van de schoonouders van zijn broer daar ook de kneepjes van het vak.

De kinderen kennen Sebastiaan natuurlijk als 'piccolo' met dit alter ego waarmee hij toch zijn eerste stappen in de theater en show wereld gezet heeft zorgt hij samen met zijn broer voor kinderanimatie en dergelijke. Het duo Magic Michael (zijn broer) en Sebastian worden daarom ook doordat ze twee broers zijn en het zeer goed doen aangezien als de 'NIEUWE BASSIE & ADRIAAN'.

Muziekale en visuele acts, typetjes neerzetten doet hij het liefste. Komiek worden is dan ook zijn grootste droom.

Zijn voorbeelden zijn jaques vermeire, andre van duinen,... maar als grootste NICO LENNY & JAN VAN DYCKE. Deze laatste doet hij dan ook heel graag na en dat lukt heel aardig menig mensen laten dan ook vallen dat hij de jonge opkomende Jan Van Dycke is als hij zo verder doet, want dat hij daar zeker talenten voor heeft.

Ondanks zijn populariteit bij kinderen is hij tegenwoordig ook geen vreemde meer voor het ' volwassen publiek'. Zo heeft zijn broer hem ook overhaalt in 2015 om te proeven van de Gentse theaterwereld namelijk bij de "Henri Van Daele Compagnie" waar hij zijn eerste stappen zette en samen met zijn broer twee maal op de planken stond.

Een tijdje geleden was hij ook te zien bij het stroppentheater waar hij voor het eerst op de planken stond en samen met zijn broer het komische zuster duo Marilyn Monroe (Michael) en moeder Theresa (Sebastiaan) speelden.

Wie hun goed kent weet namelijk ook dat deze twee broers onafscheidelijk zijn en sinds Sebastiaan ook op het podium durft constant samen op het podium staan. Ze worden dan ook heel vaak als duo samen gezet doordat ze samen voor heel wat plezier kunnen zorgen.

Maar voor Sebastiaan was dit niet genoeg hij wou ook heel graag eens proeven van de Variété wereld waar zijn broer al inzat en daarom eindelijk zijn kans kreeg door NOEL FACK om mee te doen met hun 'HERFSTSHOW 2017'