Formule 3

Grote show


🎩🌟 Betreed de magische wereld van Magic Michael met zijn nieuwste show: "Het Betoverend Zwaard"! 🌟🎩

Stap binnen in een avontuur vol spanning, humor en verbazingwekkende illusies, geschikt voor alle leeftijden van 4 tot 99 jaar! Magic Michael, de geliefde Vlaamse goochelaar, neemt je mee op een reis vol magie en mysterie, samen met zijn trouwe vrienden Phileke en Paulien.

In een prachtig groot decor van 6m op 3m, dat ook aangepast kan worden aan uw locatie, word je ondergedompeld in een verhaal dat gecombineerd wordt met adembenemende goocheltrucs, betoverende illusies, grappige poppen en nog veel meer verrassingen.

Het verhaal begint wanneer een eeuwenoud zwaard uit het jaar 1400 plotseling tot leven komt. Dit zwaard blijkt de tovergevangenis te zijn van de beruchte slechterik Henderik de 3de. Wanneer Henderik weet te ontsnappen, roept Magic Michael de hulp in van het publiek om samen met hem en zijn vrienden Henderik de 3de te stoppen en hem opnieuw op te sluiten in het betoverde zwaard.

Mis deze betoverende voorstelling niet en beleef een onvergetelijk avontuur met Magic Michael en zijn vrienden! Grote illusies, betoverende goocheltrucs, meeslepende liedjes, en boeiende poppen maken deze show tot een magisch spektakel dat je niet mag missen!

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom dan snel naar "Het Betoverend Zwaard" en laat je meevoeren naar een wereld vol magie en avontuur! 🌟🎩