Ledeberg Magic Parcours


Wat is het Ledeberg Magic Parcours ? 

Ga samen met het gezin, vrienden (= je bubbel)  op pad door Ledeberg voor een leuk magische avontuur.  De hele zomervakantie lang kunnen jullie gratis deze activiteit gaan doen. Een parcours van 2 KM 300  Van 1 juli tot en met 31 augustus 2021. 

De wandeling start bij  het  lokaal Dienstencentrum De Knoop op de Botermarkt in Ledeberg.

Het parcours telt 9 stopplaatsen. Deze stopplaatsen zijn te zien op de plattegrond die verkrijgbaar is bij de handelaars in Ledeberg, in openbare gebouwen of gewoon hier te downloaden via onze website. 

(!!! Belangrijk: hou je aan de volgorde van de stopplaatsen, dit is belangrijk om het verhaal te kunnen volgen !!!) 

Op de plattegrond zien jullie 10 figuren uit de theatershows van Magic Michael en Piccolo. Deze figuren zitten verstopt langs het parcours. Het is aan jullie om deze figuren terug te vinden. Duid alle gevonden figuren aan op jullie kaart. Op het einde zien jullie dat er 1 figuur overblijft. Kunnen jullie ons zeggen welk figuur het is? Dan krijgen jullie van ons een magische verrassing in jullie mailbox. 

Bij elke stop, wanneer jullie een bord gevonden hebben van een figuur,  zal daarop een opdracht te zien zijn.  Soms moet er gebruik gemaakt worden van een gsm toestel om een foto of een video te maken. Altijd fijn om deze te posten op onze facebook pagina "Ledeberg Magic Parcours"  

Bij elke figuur staat links onderaan een QR code die met een gsm kan gescand worden, dan kunnen jullie samen genieten van het avontuur van Magic Michael en zijn vrienden. "Magic Michael en de spiegel van het verlangen" Dit verhaal is verdeeld over de 9 stopplaatsen, dus 9 filmfragmenten die één verhaal vormen.  

Een verhaal vol humor, magie, illusie , speciale effecten...  

Jullie krijgen dus een leuk parcours met wat speurwerk,  leuke opdrachten, een verhaal vol magie, illusie, humor en nog veel meer.  Wij wensen jullie alvast heel veel plezier. 

Magic Michael en Team.Aan de slag: Wat heb je nodig ?


 - Je hebt voor dit parcours een gsm toestel nodig waarop je internet hebt.  

 - Download GRATIS op je gsm toestel " QR en barcodescanner"  Met deze App kan je de QR code scannen en starten met het parcours.  

- De kaart (bij de handelaars en openbare gebouwen te vinden) of ( via onze website hier). 

- Onderweg kan er soms veel lawaai zijn van het verkeer, daarom raden wij aan om gebruik te maken van oortjes, hoofdtelefoon... om het verhaal nog beter te kunnen volgen. 

- Goede stapschoenen zijn aanbevolen. 


Mochten er nog vragen zijn kan je altijd een live chat doen via de facebook pagina " Ledeberg Magic Parcours". 


Download hier de kaart

Einde van het parcours  Wie blijft er over ? 

Zijn jullie op het einde van het parcours ? Willen jullie ook de verrassing met nog meer magie en illusie ontvangen?  Geef dan hier het antwoord in.