Paulien

Oplossing bedenker

Paulien is het nichtje van Piccolo. Ze is heel nieuwsgierig en probeert altijd met een oplossing te komen wanneer dit nodig is. Soms lopen deze oplossingen ook wel eens in de soep. Paulien draagt steeds een rode strik waar ze heel fier op is. Samen met haar Neef Piccolo en Magic Michael beleven ze de grappigste avonturen.  

Amber Waltens

Amber is geboren op 5 januari 1999 en is afkomstig van Sint-Niklaas. Het theater is waar ze thuishoort! Op 4-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste rolletje in een schooltoneel en sindsdien is ze niet meer van het podium weg te slaan. 

Deze theaterkriebels heeft ze in haar vrije tijd verder ontwikkeld door 2 jaar drama- en 3 jaar musicalopleiding te volgen. Hierna had ze de smaak helemaal te pakken en is ze woordkunst-drama gaan studeren. 

Ondertussen vele ervaringen rijker is deze enthousiaste dame met glans afgestudeerd. Hoewel het haar droom is om actrice te zijn, is ze momenteel aan het werk als website developer. Waarvoor ze afstudeerde aan Thomas More hoge school.

Amber is ondervoorzitter van een theatervereniging 'Nieuw Pantarei Collectief'. Maar hier blijft het niet bij: ze zit niet in 1 maar 4 verschillende toneelverenigingen! Ze kan dan ook al verschillende mooie (hoofd)rollen op haar palmares schrijven, waaronder een stuk geregisseerd door Peter Thyssen

Sinds de zomer van 2021 is ze ook te zien als nieuwe aanwinst 'Paulien' bij Magic Michael. 

Benieuwd om deze bezige bij in actie te zien?
Stay tuned!