Animatie & Show on tour

Animatie 

Formule 1: Ballonplooien 

Zoek jij iemand die Fascinerende ballonfiguren kan maken?

Wel Magic Michael is wel geen ballonnenclown maar wel een Ballonnen artiest. Hij maakt de gekste en grootste figuren voor jullie. 

Wat is het verschil eigenlijk met een ballonnenclown ? 

  • Een ballonnenclown maakt een klein figuurtje uit 1 tot max 3 ballonnen. 
  • Een ballonnen artiest maakt een figuur uit meer dan 3 ballonnen.
    Een prinses zo groot als je zelf, een vliegtuig, kleedjes, een reuze hond, Pinguin, konijn,... alles kan met deze ballonnen artiest.


Ook te boeken bij onze Feestformule 

Formule 4: Glittertattoo 

Prinses Violette Glitter Kamer

GLITTER TATTOO & UV GLITTER TATTOO

Ken jij het verhaal van prinses Violette ? Boek snel deze animatie.
De hele kamer van prinses Violette op jou feest of evenement. 

Een echt droom feest vol Glitter en een magische toverspiegel.

  • Te boeken per uur.
  • Kan ook als extra animatie bij onze feestformule 


Formule 8: 

Kindergrime

Zoek jij nog iemand voor op je feest, event, school om de kinderen om te toveren tot de meest magische en fantasie rijke figuren? Met onze professionele kindergrime kan dat zeker en vast. Wij staan alvast klaar om jullie kinderen, publiek een magisch moment te bezorgen.

Kindergrime te boeken vanaf 2 uren. 


Shows on tour

Formule 2 

De feest formule 

Deze voorstelling is super tof voor bij u  thuis in de woonkamer. Verjaardagfeestje, communie, lentefeest, .......  

Magic Michael gaat samen met Piccolo, Paulien of Phileke op avontuur naar circus Balisto. Ze hebben alvast jullie hulp nodig in de zoektocht naar de vermiste circus Directeur Balisto. Een spannende zoektocht met veel magie en knotsgekke toestanden. 

In deze mini voorstelling van 50 min zit ook nog een halfuurtje ballonplooien of glittertattoo na de voorstelling. Dit naar uw eigen wensen.  

Een voorstelling is vanaf 3 jaar 

Een show boordevol magie, humor, illusie, ballonnen, konijn, duiven, liedjes, poppen, ... 

Super interactief met alle kinderen..

Formule 3 :
Het betoverd zwaard

🎩🌟 Betreed de magische wereld van Magic Michael met zijn nieuwste show: "Het Betoverend Zwaard"! 🌟🎩

Stap binnen in een avontuur vol spanning, humor en verbazingwekkende illusies, geschikt voor alle leeftijden van 4 tot 99 jaar! Magic Michael, de geliefde Vlaamse goochelaar, neemt je mee op een reis vol magie en mysterie, samen met zijn trouwe vrienden Phileke en Paulien.

In een prachtig groot decor van 6m op 3m, dat ook aangepast kan worden aan uw locatie, word je ondergedompeld in een verhaal dat gecombineerd wordt met adembenemende goocheltrucs, betoverende illusies, grappige poppen en nog veel meer verrassingen.

Het verhaal begint wanneer een eeuwenoud zwaard uit het jaar 1400 plotseling tot leven komt. Dit zwaard blijkt de tovergevangenis te zijn van de beruchte slechterik Henderik de 3de. Wanneer Henderik weet te ontsnappen, roept Magic Michael de hulp in van het publiek om samen met hem en zijn vrienden Henderik de 3de te stoppen en hem opnieuw op te sluiten in het betoverde zwaard.

Mis deze betoverende voorstelling niet en beleef een onvergetelijk avontuur met Magic Michael en zijn vrienden! Grote illusies, betoverende goocheltrucs, meeslepende liedjes, en boeiende poppen maken deze show tot een magisch spektakel dat je niet mag missen!

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Kom dan snel naar "Het Betoverend Zwaard" en laat je meevoeren naar een wereld vol magie en avontuur! 🌟🎩 

 FORMULE 3

Grote show: Vloek van het Kwade

 DE VLOEK VAN KWADE. BOEK HEM NU VOOR SCHOLEN, FEESTEN, EVENTS, ..... 

Magic Michael en co nemen jullie mee naar de rand van het toverbos. Waar er een spannend verhaal staat te wachten. Vol Magie en mysterie. Help jij ook mee om de vloek van het kwade te verslaan? 
Een show met nieuwe magie, grote illusie, humor, liedjes, poppen en nog veel meer.


Formule 6:

"Merci Fons" 

volwassen voorstelling (vanaf 16 jaar )

Michael en Paulien verwelkomen jullie in de oude woonkamer van hun geliefde grootvader Fons. Een woonkamer waar de tijd is blijven stilstaan. De 2 kleinkinderen hebben 1 grote wens nog 1 keer contact krijgen met hun grootvader.  


In deze voorstelling sta je oog in oog met het haast onmogelijke.  Ga samen rond de tafel zitten van de woonkamer. Laat jullie meenemen in de wereld van handlezingen, kaartvoorspellingen, contact maken met het onmogelijke.  Ga naar huis met de grootste vraag. Wat je zag was het nu allemaal echt of illusie ? 


(Deze voorstelling raden we aan vanaf 16 jaar. )

Formule 7
"Theater Piccolinios"

De avonturen van Piccolo en co gaan verder in het gloed nieuwe Piccolinios theater. Duik in de fantasiewereld van Piccolo waar elke keer een nieuw avontuur te beleven valt. In de wereld van een poppentheater.    

Formule 5 
Workshop: Ballonplooien


Workshop ballonplooien 
Leer in deze workshop van 120 min de basis knepen van het ballonplooien.
Voor je het weet ben jij de prof in het maken van ballonfiguren. 

Bekijk ook onze partners:  
Op zoek naar een volwassen voorstelling op jouw feest of event ? 

Zoek niet langer en boek Lieven Debrauwer - cineast, conférencier en cabaretier.

Bezoek snel zijn website: www.lievendebrauwer.com