Wat we doen

3 zaalshows per jaar

Elke voorstelling gaan we met een uniek verhaal doorheen een spannend magische avontuur. Een verhaal vol magie, illusies en humor voor alle leeftijden.
Dit vergezeld van een Bekende Vlaming en geregisseerd door niemand minder dan Lieven Debrauwer. 

Wij komen naar jou!

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze shows, dan kunt u ons inhuren voor uw eigen evenement! Van verjaardagsfeestjes en schoolfeesten tot familiedagen, u kan het zo zot niet bedenken, of wij staan er voor u klaar.
Dankzij de verschillende formules kan u zelf kiezen wat best past. Zit je ding er toch niet helemaal tussen? Niet getreurd, contacteer ons en wij bekijken wat het best bij u past.

Van België tot Zwitserland

Na talrijke avond-animatie voorstellingen te spelen in Zinal, Zwitserland, mogen we ons stilaan internationale goochelaars noemen. En daar zijn we trots op! Heeft u nog animatie nodig in uw hotel of op een kamp? Geef gerust een seintje en we bekijk graag de mogelijkheden!

Ballonnen bogen

Iets te vieren of een grote opening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van kleine pilaren tot grote regenboog ballonnen bogen, wij hebben het allemaal! Zo zijn we al jaren trouwe leverancier van o.a. Torfs.


Ballonnen, surprises ...

Nog op zoek naar een origineel (verjaardags-)cadeau? Wij hebben allerlei verschillende speciale ballonnen, zelfs met eigen foto's op! Wil je het toch iets specialer maken dan hebben we de surprise ballonnen voor jou, hier kan je bijvoorbeeld een knuffel, zwemzakje of iets anders leuks in laten steken.

Rand activiteiten

Hoewel we natuurlijk het liefst op een podium staan, hebben we nog tal van andere activiteiten die we aanbieden. Zoals ballonplooien, glittertattoos zetten, kinder grimme, workshops....